İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Toptan Kahve Almadan Önce Bilmen Gereken Her Şey!

Toptan Kahve Almadan Önce Bilmen Gereken Her Şey!

Toptan Kahve Almadan Önce Bilmen Gereken Her Şey!

Kafe, otel veya ofisinde yüksek miktarda kahve tüketiliyorsa toptan kahve alımı yapmak doğru bir tercihtir. Hem büyük alımlarda fiyatlar daha uygundur, hem de kahve stoğunu çok daha kolay takip edebilirsin.

Toptan kahve alımı sırasında karşılaşabileceğin sorunları ve dikkat etmen gereken noktaları önceden bildiğinde çok daha iyi bir satın alım süreci gerçekleştirebilirsin. Toptan kahve çekirdeği seçimi, sipariş süreci ve toptan kahve fiyatlarıyla ilgili en güncel bilgileri yazının devamında yer alıyor.

Merak ettiklerini sormak için bizimle iletişime geçebilirsin.

Yan yana sıralanmış espresso bazlı kahve çeşitleri.

1) İhtiyacın Olan Kahve Türlerini Belirle

Toptan kahve alımının ilk adımı ihtiyaç duyduğun kahve türlerini ve miktarlarını belirlemektir. Espresso çekirdekleri, yöresel filtre kahve ve Türk kahvesi tüketildiğini düşünelim.

Her kahve türü için aylık ortalama tüketimini hesaplayarak sipariş miktarını belirlemelisin. Bu sayede elindeki kahveler tahmin ettiğin süre içerisinde tükenir ve her daim taze kahve demleyebilirsin.

Örneğin ayda 15 kilogram espresso çekirdeği, 10 kilogram yöresel filtre kahve ve 5 kilogram Türk kahvesi tüketiyorsan toplamda 30 kg’lik bir sipariş oluşturmak işini oldukça kolaylaştırır.

Yan yana dizilen dört farkl%u0131 kahve çekirde%u011Fi.

2) Sana En Uygun Çekirdekleri Seç

Kahve türlerini belirledikten sonra her biri için farklı tadım ve fiyatlara sahip toptan kahve çekirdekleri sunulacaktır. Bu çekirdekleri denedikten sonra bütçene ve müşteri kitlene en uygun çekirdeği seçmelisin. Doğru kahveyi seçtikten sonra uzun yıllar değiştirmeden kullanmak müdavim müşteriler oluşturmana da katkı sağlayacaktır. 

Seçim yaparken dikkat etmen gereken iki kriterden söz edebiliriz. Birincisi toptan kahve çekirdeğinin bütçene uygunluğu, diğeri ise aroması. Her çekirdeğin tat ve fiyatını karşılaştırdıktan sonra en iyi fiyat-performansa sahip kahveyi belirleyerek seçimini tamamlayabilirsin.Kap içerisinde yer alan kavrulmu%u015F kahve çekirdekleri.

 3) Toptan Kahve Tedarikçini İyi Tanı

Toptan kahve alımında tedarikçi kahve markasının profesyonelliği ve sürdürülebilirliği çok önemlidir. Sürekli olarak değişen kahve çekirdekleri, her siparişte farklılaşan kavrum profili ve ambalajlar hem senin hem de müşterilerinin kötü bir deneyim yaşamasına sebep olur.

Bu nedenle görüştüğün firmayı iyi tanımalı ve aklına takılan her detayı cevabını alana kadar sormalısın.

Kavrulan ve soğumaya alınan kahve çekirdekleri.

4) Düzenli Stok Takibi Yap

İlk toptan kahve siparişini verdikten sonra stoklarını düzenli olarak takip etmeli ve son günü beklemeden yeni siparişini oluşturmalısın. Elindeki kahvenin tamamen tükenmesini beklersen yeni siparişin sana ulaşana kadar sorun yaşayabilirsin.

Bunun için elinde her zaman bir haftalık kahve stoğu bulundurmalı ve kahven bu sınıra ulaştığında yeni siparişini oluşturmalısın.

Elde tutulan bir paket kahve çekirde%u011Fi.

Güncel Toptan Kahve Fiyatları (2023)

Toptan kahve çekirdeği fiyatları kahve çekirdeğinin türüne ve kalitesine göre büyük değişiklik gösterir. 2023 yılında ortalama bir toptan espresso kahve çekirdeğinin kilogramı 250-300 TL aralığındadır. Yöresel filtre kahvelerde ise 400 TL’ye kadar uzanan seçenekler bulunur. Toptan Türk kahvesi çekirdekleri daha uygun fiyatlıdır ve 200 TL civarındadır. 

Toptan kahve alırken fiyat odaklı ilerlemek doğru değildir çünkü çok ucuz bir kahve memnuniyetsizlik oluşturabilirken çok pahalı bir kahve de gereksiz düzeyde yüksek maliyetlere sebep olabilir. Bu nedenle iyi bir kavurucudan kaliteli toptan kahve çekirdeklerini en uygun fiyata satın almaya odaklanmalısın.

Fincana aktarılan taze filtre kahve.

Toptan Kahve Taleplerin İçin Bizimle İletişime Geç! 

2017 yılında kurulan markamızla İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikamızda üretim gerçekleştiriyoruz. Geniş çekirdek portföyümüz, kavrum ustalığımız ve tecrübemizle en iyi kahve çekirdeklerini en uygun fiyatla sunuyoruz.

İşimizin en özel yanı, bizi tercih eden kurumsal işletmeleri müşterimiz olarak değil ortağımız olarak görmemizdir. Kusursuz bir tedarik süreci ve eşsiz bir kahve deneyimi için aşağıdaki bağlantıdan bizimle iletişime geçebilirsin. Tanışmak ve işbirliği yapmak için sabırsızlanıyoruz!

 TIKLA VE İLETİŞİME GEÇ!

 

 

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

DAHA FAZLA

Kahvenin faydalarının 8 madde halinde yer aldığı infografikte siyah tema üzerinde bir kupa filtre kahve ve başlık yer almaktadır

Kahvenin Faydaları Nelerdir? Maddelerle Mucizevi Etkiler!

Günlük tüketilen kahvenin faydaları ve sağlığa etkileri kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Kahveden en iyi şekilde yararlanmak için dikkat etmen gerekenlere bu yazıda ulaşabilirsin!

Daha fazlasını oku
Latte

Latte Nedir, Nasıl Yapılır? Evde En Kolay Latte Tarifi!

Sütlü kahve severlerin favorisi latteyi yakından tanımak istersen makalemizi incele! Lattenin özelliklerinden yapımına kadar her detay bu içeriğimizde!

Daha fazlasını oku
Anasayfa Kahveler Fırsatlar Kategoriler Hesabım